Të gjitha kategoritë
EN
FAQ

Shtëpi> Lajme > FAQ

Çfarë lloj kondensatorësh furnizoni?

Time: 2020-12-09 Goditi: 13

Pchicon është një ndërmarrje moderne e teknologjisë së lartë që integron zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e kondensatorëve elektrolitikë alumini.

Pchicon integron burimet dhe përdor inovacionin shkencor dhe teknologjik për të zhvilluar 29 seri, më shumë se 3000 vlera të kondensatorëve elektrolitikë alumini të nivelit të lartë, duke përfshirë kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm dhe kondensatorë elektrolitikë prej alumini të ngurtë në stabilitet, qëndrueshmëri dhe përdorim të shkëlqyeshëm.

Paraprakisht: Nga cilat vende eksportoni?

Tjetra: Asnje

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani