Të gjitha kategoritë
EN
Produkt me ESR të ulët

Shtëpi> Produkte > Kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm > Produkt me ESR të ulët

20201219145400_28061
020201221161930_83569
020201221161930_92221

Kondensator elektrolitik alumini i serisë RZ me ESR të ulët me jetëgjatësi shumë të gjatë 10000 orë për furnizimin me energji LED


Aplikimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji LED, furnizimin me energji komutuese, qark audio dhe elektronil të tjerë / Furnizimi me energji komutuese i pajisjeve të komunikimit, instrumentet matëse / Pajisjet e kontrollit industrial / Temperatura e lartë, qark elektronik me besueshmëri të lartë.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

-40 ~ 105 gradë.

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

6.3 ~ 100 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

6~10Khrs 

Gama nominale e kapacitetit

6.8 ~ 3300uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-40~+ 105 ℃

Gama e tensionit të vlerësuar

6.3~100Vdc


Toleranca nominale e kapacitetit

± 20%(në 25℃ 120Hz)

Rrjedhje aktuale

I=0.01CV ose 3μA
Cilado që është më e madhe

(25 ℃,2 min)

25 ℃,120Hz

25 ℃

I:Rrjedhje aktuale

C:Kapaciteti nominal

V:Tensioni i vlerësuar

Faktori i shpërndarjes

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

në 25℃ 120Hz

tanδ (Maks)

0.22 

0.19 

0.16 

0.14 

0.12 

0.10 

0.09 

0.09

0.09

vëllim>1000μF:tanδ rritet me 0.02 për çdo 1000μF nga vlera më e ulët

Karakteristikat e temperaturës

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

në 120Hz

Max
Raporti i rezistencës

Z(-25℃)/Z(+20℃)

4

3

2

2

2

2

2

2

2

Z(-40℃)/Z(+20℃)

8

6

4

3

3

3

3

3

3

Jetëgjatësia e ngarkesës

Në mjedisin 105 ℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±25% e vlerës fillestare

ΦD(mm)

Jeta (orë)

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

ΦD≦6.3

6000

ΦD=8

8000

Rrjedhje aktuale

≦vlera fillestare e specifikimit

ΦD≧10

10000

jeta raft

Në mjedisin 105 ℃, pas 1000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±25% e vlerës fillestare(6.3V &10V ± 30%)  

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani