Të gjitha kategoritë
EN
Lajme

Shtëpi> Lajme > Lajme

Punëtoria e Paraqitjes dhe Paketimit Zbaton funksionimin e linjës së montimit

Time: 2021-11-30 Goditi: 28

Më 27 nëntor 2021, Pchicon përfundoi punën përfundimtare të dekorimit të punëtorisë së pamjes dhe paketimit, ajo mund të zbatojë funksionimin e linjës së montimit tani.

Pas zbatimit të funksionimit të linjës së montimit, mund të zvogëlojë intensitetin e punës së punonjësve, të zvogëlojë shpeshtësinë e trajtimit dhe të zvogëlojë humbjen e veprimeve, të përmirësojë shumë efikasitetin e punës!

20211130103414_75706

20211130103427_88058

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani