Të gjitha kategoritë
EN
Lloji i produktit Snap-in

Shtëpi> Produkte > Kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm > Lloji i produktit Snap-in

20211008094241_50205
020201221162220_58982
020201221162220_86794

Kondensator elektrolitik i tipit snap-in i serisë LH me temperaturë të gjerë 105℃ 2000 orë për tabelën e qarkut të rrymës me valëzim të lartë


Aplikimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji elektrike, qarkun e kontrollit dhe montimet e tjera të përgjithshme të PCB-ve/ Rryma e lartë e valëzimit në montimin e PCB-ve.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

--40~105 gradë.

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

10 ~ 450 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

68 ~ 47000uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)


specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-40~+105℃(10~100Vdc)   -25~+105℃(160~450Vdc)

Vlerësuar me 

tension 

varg

10~450 Vdc

Formal 

toleranca e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

rrjedhje 

aktual

I=0.02CV ose 3000μA
Cilado që është më e madhe

25℃,5min

25℃,120Hz

25 ℃

I: Rryma e rrjedhjes

C: Kapaciteti nominal

V: Tensioni i vlerësuar

Shpërndarje 

faktor

Tensioni i vlerësuar

10

16

25

35

50

63

100

160

200

250

350

400

450

në 25℃ 120Hz

tanδ (Maks)

0.55 

0.50 

0.45 

0.40 

0.35 

0.30 

0.20 

0.15 

0.15 

0.15 

0.20 

0.20 

0.24 

Kapaciteti>1000μF:tanδ rritet me 0.02 për çdo 1000μF nga vlera më e ulët


Jetëgjatësia e ngarkesës

Në mjedisin 105℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 25℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme: (në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rryma e rrjedhjes

≦vlera fillestare e specifikimit


jeta raft

Në mjedisin 105 ℃, pas 1000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme: (në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

 ≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rryma e rrjedhjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

    

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

imazh

imazh

imazh


Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani