Të gjitha kategoritë
EN
Lloji i produktit Snap-in

Shtëpi> Produkte > Kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm > Lloji i produktit Snap-in

20211008094218_68703

LM Seria LM Snap-in Lloji standard kondensator alumini 85℃ 2000 orë për montimin e pllakës së qarkut të përgjithshëm


Aplikimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji elektrike, qarkun e kontrollit dhe montimet e tjera të përgjithshme të PCB-ve/ Rryma e lartë e valëzimit në montimin e PCB-ve.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

--40~105 gradë.

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

10 ~ 450 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

68 ~ 47000uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-40~+ 85 ℃(10~100Vdc)   -25~+ 85 ℃(160~450Vdc)

Gama e tensionit të vlerësuar

10~450Vdc

Toleranca nominale e kapacitetit

± 20%(në 25℃ 120Hz)

Rrjedhje aktuale

I=0.02CV ose 3000μA
Cilado që është më e madhe

(25 ℃,5 min)

25 ℃,120Hz

25 ℃

I:Rrjedhje aktuale

C:Kapaciteti nominal

V:Tensioni i vlerësuar

Faktori i shpërndarjes

Tensioni i vlerësuar

10

16

25

35

50

63

100

160

200

250

350

400

450

në 25℃ 120Hz

tanδ (Maks)

0.50 

0.40 

0.30 

0.25 

0.20 

0.15 

0.15 

0.15 

0.15 

0.15 

0.20 

0.20 

0.24 

vëllim>1000μF:tanδ rritet me 0.02 për çdo 1000μF nga vlera më e ulët

Jetëgjatësia e ngarkesës

Në mjedisin 85℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 25℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Capacitace change

≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦vlera fillestare e specifikimit

jeta raft

Në mjedisin 85 ℃, pas 1000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

imazh

imazh

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani