Të gjitha kategoritë
EN
Produkt i ngurtë

Shtëpi> Produkte > Kondensator i ngurtë polimer përçues > Produkt i ngurtë

20201219150833_25075

Kondensator elektrolitik alumini i ngurtë i tensionit të lartë të serisë HG 2000 orë për saldim pa plumb në pajisjet elektronike industriale


Aplikimi: I përshtatshëm për konvertuesin DC-DC, furnizimin me energji të komunikimit, set-top boxes, ruter, TV, rregullator tensioni, përshtatës telefoni celular (ngarkues celulari), motherboard kompjuteri dhe kartë grafike / Qarku i energjisë dhe pajisje elektronike industriale / Automobila, LED Fuqia e makinës/ ESR e ulët në diapazonin e frekuencës së lartë, lejoni rrymë të madhe valëzuese.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

-55 ~ 125 gradë.

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

2.5 ~ 63 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

4.7 ~ 3500uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet
ArtikullKarakteristikat
temperatura operativ varg-55~+105
Gama e tensionit të vlerësuar35~63Vdc
Toleranca nominale e kapacitetit± 20%(at  25 120Hz)
Rrjedhje aktualeI=0.2CV  (2min)2020℃,120Hz20
I:Rrjedhje aktualeC:Kapaciteti nominalV:Tensioni i vlerësuar
Faktori i shpërndarjesTë mos kalojë vlerën e specifikuarat  20℃ 120Hz
rezistencë e plotëTë mos kalojë vlerën e specifikuarnë 100kHz
Jetëgjatësia e ngarkesës
105
, 2 mijë orë,
në tensionin nominal
Në ambientin e 105, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, produkti do të testohet pasi temperatura e tij të kthehet në 20, dhe duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:
Ndryshimi i kapacitetit≤±20% të vlerës fillestare
Rrjedhje aktuale≤vlera fillestare e specifikimit
rezistencë e plotë≤150% e vlerës fillestare të specifikimit
Faktori i shpërndarjes≤150% e vlerës fillestare të specifikimit
Rezistencë ndaj lagështirës
të ruajtura në
60
,RH90~95%,2K orë
Në ambientin e 60 me RH90~95%, produkti do të testohet kur temperatura e tij kthehet në 20 pas 2000 orësh pa ngarkesë, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:
Ndryshimi i kapacitetit≤±20% të vlerës fillestare
Rrjedhje aktuale≤vlera fillestare e specifikimit
rezistencë e plotë≤150% e vlerës fillestare të specifikimit
Faktori i shpërndarjes≤150% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani