Të gjitha kategoritë
EN
Produkt i ngurtë

Shtëpi> Produkte > Kondensator i ngurtë polimer përçues > Produkt i ngurtë

20201219151218_48108

Kondensator elektrolitik standard i ngurtë alumini i serisë HS 2000 orë për set-top box dhe ruter


Aplikimi: I përshtatshëm për konvertuesin DC-DC, furnizimin me energji të komunikimit, set-top boxes, ruter, TV, rregullator tensioni, përshtatës telefoni celular (ngarkues celulari), motherboard kompjuteri dhe kartë grafike / Qarku i energjisë dhe pajisje elektronike industriale / Automobila, LED Fuqia e makinës/ ESR e ulët në diapazonin e frekuencës së lartë, lejoni rrymë të madhe valëzuese.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

-55 ~ 125 gradë.

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

2.5 ~ 63 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

4.7 ~ 3500uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-55~+ 105 ℃

Gama e tensionit të vlerësuar

2.5~25Vdc

Toleranca nominale e kapacitetit

± 20%(në 20℃ 120Hz)

Rrjedhje aktuale

I=0.2CV(2min)

20 ℃

20 ℃,120Hz

20 ℃

I:Rrjedhje aktuale

C:Kapaciteti nominal

V:Tensioni i vlerësuar

Faktori i shpërndarjes

Të mos kalojë vlerën e specifikuar

në 20℃ 120Hz

rezistencë e plotë

Të mos kalojë vlerën e specifikuar

në 100kHz

Jetëgjatësia e ngarkesës
105 ℃, 2 mijë orë,
në tensionin nominal

Në mjedisin 105℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 20℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Rrjedhje aktuale

≦vlera fillestare e specifikimit

rezistencë e plotë

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit

Faktori i shpërndarjes

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit

Rezistencë ndaj lagështirës
të ruajtura në
60℃,RH90~95%,2K orë

Në mjedisin 60℃,RH90~95%, pas 2000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 20 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Rrjedhje aktuale

≦vlera fillestare e specifikimit

rezistencë e plotë

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit

Faktori i shpërndarjes

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

imazh

imazh

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani