Të gjitha kategoritë
EN
Produkti standard

Shtëpi> Produkte > Kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm > Produkti standard

20201218151958_35213

Kondensator alumini standard bipolar i serisë RP 1000 orë për qarqet e ndërrimit të polaritetit


Zbatimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji LED të njësisë, furnizimin me energji komutuese/ Qarqet me ndryshim të polaritetit ose ndërrim të polaritetit/ Përshtatës të rrymës dhe qark tjetër të përgjithshëm elektronik.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

-40 ~ 105 gradë

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

6.3 ~ 100 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 ~ 3 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

1 ~ 3300uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-40~+ 105 ℃

Gama e tensionit të vlerësuar

6.3~100Vdc

Toleranca nominale e kapacitetit

± 20%(në 25℃ 120Hz)

Rrjedhje aktuale

I=0.06CV ose 10μA
Cilado që është më e madhe

(25 ℃,2 min)

25 ℃,120Hz

25 ℃

I:Rrjedhje aktuale

C:Kapaciteti nominal

V:Tensioni i vlerësuar

Faktori i shpërndarjes

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

në 25℃ 120Hz

tanδ (Maks)

0.24 

0.24 

0.20 

0.20 

0.16 

0.14 

0.12 

0.12

0.10 

vëllim>1000μF:tanδ rritet me 0.02 për çdo 1000μF nga vlera më e ulët

Karakteristikat e temperaturës

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

në 120Hz

Max
Raporti i rezistencës

Z(-25℃)/Z(+20℃)

4

3

2

2

2

2

2

2

2

Z(-40℃)/Z(+20℃)

10

8

6

4

3

3

3

3

3

Jetëgjatësia e ngarkesës

Në mjedisin 105 ℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦vlera fillestare e specifikimit

jeta raft

Në mjedisin 105 ℃, pas 1000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

≦150% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani