Të gjitha kategoritë
EN
Produkti standard

Shtëpi> Produkte > Kondensatorë elektrolitikë alumini të lëngshëm > Produkti standard

20201218152132_10450
020201221161221_16344
020201221161221_81685

Kondensator elektrolitik standard i tensionit të ulët të serisë RR 3000 orë për llambë LED


Zbatimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji LED të njësisë, furnizimin me energji komutuese/ Qarqet me ndryshim të polaritetit ose ndërrim të polaritetit/ Përshtatës të rrymës dhe qark tjetër të përgjithshëm elektronik.

Karakteristika:

Operative Temperatura Gama

-40 ~ 105 gradë

Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)

6.3 ~ 120 volt

Gama e Jetës së Ngarkimit

2 ~ 3 Khrs (105 gradë)

Gama nominale e kapacitetit

1 ~ 6800uF

Toleranca nominale e kapacitetit

±20% (në 25℃ 120Hz)

specifikimet

Artikull

Karakteristikat

temperatura operativ varg

-40~+ 105 ℃

Gama e tensionit të vlerësuar

6.3~120Vdc

Toleranca nominale e kapacitetit

± 20%(në 25℃ 120Hz)

Rrjedhje aktuale

I=0.01CV ose 3μA
Cilado që është më e madhe

(25 ℃,2 min)

25 ℃,120Hz

25 ℃

I:Rrjedhje aktuale

C:Kapaciteti nominal

V:Tensioni i vlerësuar

Faktori i shpërndarjes

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

120

në 25℃ 120Hz

tanδ (Maks)

0.26 

0.20 

0.16 

0.14 

0.12 

0.10 

0.10 

0.10 

0.10 

0.12

vëllim>1000μF:tanδ rritet me 0.02 për çdo 1000μF nga vlera më e ulët


Karakteristikat e temperaturës

Tensioni i vlerësuar

6.3

10

16

25

35

50

63

80

100

120

në 120Hz

Max
Raporti i rezistencës

Z(-25℃)/Z(+20℃)

6

5

4

4

4

4

4

4

4

3

Z(-40℃)/Z(+20℃)

12

10

8

5

5

5

5

5

5

6

Jetëgjatësia e ngarkesës

Në mjedisin 105 ℃, pas ngarkimit të vazhdueshëm të tensionit DC dhe rrymës nominale të valëzimit për një kohë të caktuar, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

≦±20% e vlerës fillestare(6.3V &10V ± 30%) 

Φ D(mm)

Jeta (orë)

Faktori i shpërndarjes

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

ΦD≦8

2000

Rrjedhje aktuale

 ≦vlera fillestare e specifikimit

ΦD>8

3000

jeta raft

Në mjedisin 105 ℃, pas 1000 orësh pa ngarkesë, kur temperatura e produktit rikthehet në 25 ℃ për matje, duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme:(në 120 Hz)

Ndryshimi i kapacitetit

 ≦±25% e vlerës fillestare

Faktori i shpërndarjes

 ≦200% e vlerës fillestare të specifikimit

Rrjedhje aktuale

≦200% e vlerës fillestare të specifikimit


Diagrami i dimensioneve

imazh

Faktori i korrigjimit të frekuencës për RC

imazh

Lista e produkteve standarde

imazh

imazh

Përshkrim
HETIM

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani