Të gjitha kategoritë
EN

Produktet tona

  • standard

  • Besueshmëri e lartë

  • ESR i ulët

  • Snap-in

  • SMD

  • I fortë

Seria RR/ RP/ GV

Seria RR/ RP/ GV

Zbatimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji LED të njësisë, furnizimin me energji komutuese/ Qarqet me ndryshim të polaritetit ose ndërrim të polaritetit/ Përshtatës të rrymës dhe qark tjetër të përgjithshëm elektronik.

Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca nominale e kapacitetit
-40 ~ 105 gradë
6.3 ~ 500 volt
2 ~ 3 Khrs (105 gradë)
1 ~ 6800uF
±20% (në 25℃ 120Hz)
Seria AL/ KL/ CL/ GK/ GE

Seria AL/ KL/ CL/ GK/ GE

Aplikimi: I përshtatshëm për furnizim standard me energji elektrike/ Furnizimi me energji me cilësi të lartë/ Furnizimi me energji elektrike LED i nivelit të lartë, çakëll elektronir, llambë e kursimit të energjisë/ Qarqe të tjera elektronike të mjedisit me temperaturë të lartë.


Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca nominale e kapacitetit
 
-40 ~ 130 gradë.
160 ~ 500 volt
6 ~ 20 Khrs (105 gradë)
1 ~ 330uF
±20% (në 25℃ 120Hz)
RF/ RS/ RZ/ Seria

RF/ RS/ RZ/ Seria

Aplikimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji LED, furnizimin me energji komutuese, qark audio dhe elektronil të tjerë / Furnizimi me energji komutuese i pajisjeve të komunikimit, instrumentet matëse / Pajisjet e kontrollit industrial / Temperatura e lartë, qark elektronik me besueshmëri të lartë.

Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca nominale e kapacitetit
 
-40 ~ 130 gradë.
6.3 ~ 120 volt
3 ~ 16 Khrs (105 gradë)
1 ~ 10000uF
±20% (në 25℃ 120Hz)
Seria LM/ LH/ LP

Seria LM/ LH/ LP

Aplikimi: I përshtatshëm për furnizimin me energji elektrike, qarkun e kontrollit dhe montimet e tjera të përgjithshme të PCB-ve/ Rryma e lartë e valëzimit në montimin e PCB-ve.

Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca nominale e kapacitetit
 
--40~105 gradë.
10 ~ 450 volt
2 Khrs (105 gradë)
68 ~ 47000uF
±20% (në 25℃ 120Hz)
Seritë RVT/RVH/RVL

Seritë RVT/RVH/RVL

Aplikimi: I përshtatshëm për ngjitje me densitet të lartë, montim plotësisht automatik në sipërfaqe, saldim me rrjedhje të temperaturës së lartë.

Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca e Kapacitetit Rominal
 
-40 ~ 105 gradë.
10 ~ 450 volt
2 ~ 10 Khrs (105 gradë)
1 ~ 820uF
±20% (në 25℃ 120Hz)
Seritë HS/ HZ/ HR/ HG/ HT/ HL/ HF

Seritë HS/ HZ/ HR/ HG/ HT/ HL/ HF

Aplikimi: I përshtatshëm për konvertuesin DC-DC, furnizimin me energji të komunikimit, set-top boxes, ruter, TV, rregullator tensioni, përshtatës telefoni celular (ngarkues celulari), motherboard kompjuteri dhe kartë grafike / Qarku i energjisë dhe pajisje elektronike industriale / Automobila, LED Fuqia e makinës/ ESR e ulët në diapazonin e frekuencës së lartë, lejoni rrymë të madhe valëzuese.

Karakteristika:
Operative Temperatura Gama
Gama e tensionit të vlerësuar (VDC)
Gama e Jetës së Ngarkimit
Gama nominale e kapacitetit
Toleranca nominale e kapacitetit
-55 ~ 125 gradë.
2.5 ~ 63 volt
2 Khrs (105 gradë)
4.7 ~ 3500uF
±20% (në 25℃ 120Hz)

Rekomandoni produktin

më shumë
Nga viti 1994 e deri më tani

Këmbëngulja

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, u themelua në vitin 1994. Me një kapital të regjistruar prej 15 milionë RMB, Pengcheng është një ndërmarrje moderne e teknologjisë së lartë që integron zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e kondensatorëve elektrolitikë alumini.

aplikimi Field

Pse të zgjidhni Pchicon

Certifikatat dhe Patentat e Cilësisë

Pchicon është një furnizues i orientuar drejt cilësisë për kondensatorët elektrolitikë të aluminit. Ne kemi marrë certifikatat ISO9001:2015, ISO14001:2005, IATF16949:2016, Rohs dhe Reach. Dhe kemi dhënë më shumë se 30 patenta në promovimin e prodhimit të kapaciteteve.

Aftësitë e R & D

Pchicon ka një qendër globale kërkimore dhe zhvillimi industriale dhe një ekip profesional R&D me përvojë 27 vjeçare. Ne bashkëpunojmë me Central South University dhe Hunan City University dhe punësojmë ekspert të mirënjohur elektrolizë brenda dhe jashtë vendit për të qenë konsulent teknik. Ne kemi zhvilluar 23 seri dhe më shumë se 3000 vlera në stabilitet, qëndrueshmëri dhe përdorim të shkëlqyer deri tani.

Industry News

më shumë

Klienti i Bashkëpunimit

më shumë

Linja e Shërbimit

+8615399723311

Orari i punës: 8:00 - 17:00

SHKRUAJ TANI

Mbyll
Pyes Tani